Préstec

La secció de préstec inclou pràcticament tot el fons del qual disposa la biblioteca, exceptuant enciclopèdies i diccionaris, és a dir les obres de consulta imprescindibles que per tant no poden ser retirades.

Per poder fer ús d'aquest servei només cal fer-se el carnet de soci de manera totalment gratuïta.

Els adults, a partir de 16 anys, poden fer-se el carnet tan sols omplint el formulari que al taulell de la Biblioteca els hi facilitaran.. Per fer el carnet a menors es necessita el permís signat d'un adult que se'n faci responsable en cas que hi hagi algun problema. Aquest tràmit és immediat i l'interessat pot començar a treure material de la biblioteca en el mateix moment de la seva sol•licitud.

Per endur-se el material a casa cal dirigir-se al taulell on els Bibliotecaris, molt amablement, prendran les dades del document i del carnet i li indicaran a l'usuari el dia de retorn. Qualsevol document es presta fins a un mes amb la possibilitat d’exercir dues renovacions del mateix sempre i quan cap altre usuari hagi fet una reserva.

La renovació es pot fer via telèfon (972 494141), via adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., o a través de la pàgina argus del cataleg (argus- iniciar sessió – noms i cognom – codi de barres del carnet – contrasenya (en cas de no tenir una entrar les dades sense contrasenya i apretar login, llavors el sistema ja et demanarà contrasenya i confirmació de la contrasenya)

 

SERVEI INTERBIBLIOTECARI

La biblioteca municipal de Celrà està en relació amb altres biblioteques de les comarques gironines, lleidatanes i tarragonines i això possibilita l’accés a documents que es troben en biblioteques d'altres municipis o en les de la Xarxa de Lectura Pública de la Generalitat de Catalunya.

El catàleg general de biblioteques es pot consultar on-line.